Βιογραφικό

Λάγιου Ευαγγελία

ΟΙΝΟΛΟΓΟΣ με MASTER ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΟΙΝΟΥ, ΑΜΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 

 

ΣΠΟΥΔΕΣ

2013 : Αποφοίτηση από το 8ο Γενικό Λύκειο Αμαρουσίου με Γ.Μ.Ο. απόλυσης Γ’ τάξης ‘Λίαν Καλώς'.

2014- 2019: Τμήμα : Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, της Σχολής : Επιστημών Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Ολοκλήρωσα την πτυχιακή μου εργασία στις 25/07/2019, με τίτλο ‘Έμμετρη Κατανάλωση του οίνου ως στοιχείο μεσογειακής διατροφής  και η επίδραση της σύστασης του οίνου στην υγεία’, η οποία έλαβε βαθμό άριστα (10).

Ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στις 26/07/2019 με βαθμό ‘Λίαν Καλώς’ (7.22).

2019-2022 : Μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, της Σχολής : Επιστημών Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Ολοκλήρωσα την μεταπτυχιακή μου εργασία στις 29/07/2022 , με τίτλο ‘Σύγκριση μεθόδων εκτίμησης της αντιοξειδωτικής ικανότητας των οίνων’, η οποία έλαβε βαθμό άριστα (9).

Ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στις 05/09/2022 με βαθμό λίαν καλώς.

 

 

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Αγγλικά : Certificate of Proficiency in English , 11 Δεκεμβρίου 2016,

                Lower Certificate of Competency in English C1, 11 Δεκεμβρίου 2010.

Γερμανικά : GOETHE-ZΕRTIFICAT DEUTSCH B1, 31/5/2008

 

 

ΕΡΓΑΣΙΑ

  • Εκπόνηση της καμπάνιας ‘Wine in moderation- Λελογισμένη κατανάλωση του οίνου’ της εταιρίας Ε.Δ.Ο.Α.Ο, η οποία έλαβε χώρα στην έκθεση Οινόραμα στο Ζάππειο κατά το χρονικό διάστημα 11, 12 και 13 Μαρτίου 2016.
  • Έκανα την πρακτική μου άσκηση στο Οινοποιείο και Χημείο Γκίκα, στα Σπάτα της Αττικής, κατά την χρονική περίοδο 25/9/2017- 25/3/2018.
  • Εργάζομαι από τον Νοέμβριο του 2019  – Ιούλιος 2024 ως υπάλληλος γραφείου και σύμβουλος υγείας (σχετικά με τον οίνο) σε ιατρείο το οποίο εδρεύει στους Αμπελοκήπους Αθηνών  επί της οδού Λουκά Μπέλλου 20.
  • Εργασία στον τομέα του οινοτουρισμού στο οινοποιείο Κωνσταντάκης στην Μήλο, από τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο 2024.

 

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

  • Συμμετείχα στην ημερίδα με τίτλο ‘Απόλαυση με μέτρο’, 29 Μαϊου 2014, στο συνεδριακό κέντρο της Πανεπιστημιούπολης 1, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
  • Συμμετείχα στην επιστημονική εκδήλωση με τίτλο ‘Σύγχρονα θέματα ανάλυσης τροφίμων και ποτών’ που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ‘ Επιστήμης οίνου και ζύθου/ Μaster of science in wine and beer science’ του τμήματος οινολογίας και τεχνολογίας τροφίμων’ και ‘Επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων ‘ /Master of science in food science and technology του τμήματος τεχνολογίας τροφίμων. Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18 Μαϊου, στη σχολή Επιστημών τροφίμων, του τμήματος επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών.
  • Συμμετείχα στην ημερίδα με τίτλο, ‘’Επαγγέλματα Τεχνολόγου Τροφίμων και Οινολόγου : Προτάσεις Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ‘’, στις 4 Μαΐου 2017 και ώρα 11:00, στο Συνεδριακό Κέντρο της Πανεπιστημιούπολης 1, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
  • Συμμετείχα στην εσπερίδα ‘’Βιολειτουργικά Τρόφιμα, Πρόσθετα και Συμπληρώματα Διατροφής ‘’, 02/05/18 στο Συνεδριακό Κέντρο της Πανεπιστημιούπολης 1 του ΠΑ.Δ.Α. και ώρα 18.30.
  • Συμμετείχα ως ομιλήτρια στην διάλεξη ‘’Η έμμετρη κατανάλωση και η σύσταση του οίνου καθώς και οι επιδράσεις του στην ανθρώπινη υγεία’’ στις 30 Μαρτίου 2019 , η οποία έλαβε χώρα στο 6ο κοινό Ρευματολογικό και Ορθοπεδικό συνέδριο στην Αίγλη Ζαππείου.
  • Συμμετείχα ως ομιλήτρια στην διάλεξη ‘’Η σύσταση του οίνου και η ευεργετική του επίδραση στην υγεία’’, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 12/5/2022 και έλαβε χώρα στο 7ο κοινό Ρευματολογικό και Ορθοπεδικό συνέδριο στο Royal Olympic Hotel.

 

Λοιπές δεξιότητες :

  • Χρήση Η/Υ και των λογισμικών Windows 10 Home Vista  και iOS.
  • Ενδιαφέροντα: κιθάρα και κολύμβηση.
  • Κάτοχος διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου β’ κατηγορίας.
© Copyright 2025 | ev-oinologizein.gr - Ευαγγελία Λάγιου. All Rights Reserved | Designed By csattica